Join Group

What's New

Discussion: Messi Drakt
October 7, 2021, 10:35 am


News Posting: Psg Drakt
September 2, 2021, 12:05 pm


Group Members
Group Resources

Liverpool Drakt

Group owner:
Chelsey Mckenn

Liverpool Drakt, Norge Drakt

News

Psg Drakt

Posted: September 2, 2021, 12:05 pm


Fotballdrakter Barn

trodde han hadde vunnet kvartfinalen


Dette blir Citys og Sterlings
Psg Drakt, Manchester United Drakt
'tidligere har vi ikke hatt kjøpe fotballdrakter på nett for thomas tuchels

Dette blir Citys og Sterlings første Champions League-finale etter mange år med skuffende, men stramme eliminasjoner, særlig for den engelske landskampen da han trodde han hadde vunnet kvartfinalen i 2019 mot Tottenham Hotspur i siste minutt bare for sitt mål skal utelukkes av VAR.

'Tidligere har vi ikke hatt den lille flaks vi trengte,' sa Sterling. 'Det har vært kamper vi burde ha vunnet, og visse omstendigheter har vi ikke og det er fotball.

'På slutten av dagen, det er derfor vi fortsetter, det er derfor vi elsker det. I år spilte vi bra og hadde også flaks som vi trengte.

psg drakt 'Det ville være en massiv prestasjon [å vinne Champions League]. Det er en klubb som siden jeg kom hit, var måten de ønsket å gå på. Vinn Premier League, vinn Champions League så det er en massiv prestasjon for å komme dit, men jeg vet at klubben ikke blir glad av å komme dit. Det er en klubb som er ambisiøs, det er en klubb som vokser hele tiden, og det ville være en enorm ting for fansen hvis vi kan få det første Champions League. Forhåpentligvis klarer vi det. '

Lørdagens kamp blir den siste i en bytrøye for Sergio Aguero, som skal slutte seg til Barcelona etter at hans nåværende klubb valgte å ikke fornye kontrakten. 5-0 seier over Everton for å slå Wayne Rooney rekord for flest scorede mål for en klubb i Premier League. Å vinne Champions League ville være en passende avskjed for Aguero, som har vunnet den universelle beundringen til lagkamerater over et tiår i Manchester.

fotbollströjor 'Den mest avslappede personen du vil se, og så på kampdagen dukker han opp,' sa Sterling om Aguero. 'Han har fått behandling de siste ukene, og han kommer på i fem minutter og scorer to mål, det er Sergio. Legg en ball for føttene hans, nær målet, og du vet hva som kommer til å skje.

manchester united drakt 'Han har vært en ære å jobbe med, definitivt den beste spissen jeg har jobbet med; bare en naturlig evne, et naturlig talent, en naturlig målscorer. Den beste spilleren som noen gang har spilt for denne fotballklubben.'

maglie calcio poco prezzo

Chelseas motangrepsklasse var for bra for en uvanlig Manchester City i Porto da Kai Havertzs ​​42. minutt scoret Champions League for Thomas Tuchels lag.


manchester united drakt

Discussions

For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.